YASAL UYARI

Yorum Ekle
Sitemizde yayımlanan hiçbir içerik, kendi domain ve hostingimiz üzerinden kayıtlı değildir. Tüm içerikler internet ortamındaki diğer sitelerden link yoluyla alınmıştır. Bu nedenle sitemiz (pdfbankasi.blogspot.com.tr), hosting şirketimiz ve site yöneticilerimiz hiçbir yasal sorumluluk taşımazlar. Buna rağmen kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa lütfen iletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz veya mail atabilirsiniz.İletişim maili= pdfbankasi@gmail.com


YASAL UYARI;


* Bu sitede bulunan linklerin tamamı kopya olup, bu site ile ilişkisi bulunmamaktadır. Aşağıda içerikleri kopyala yapıştır yoluyla paylaştığımız siteleri bulabilirsiniz. Tüm içerikleri bunlar ve bunlara benzer sitelerden kopyalayıp alıyoruz.
* Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır ve site bünyesinde telif hakkı olan hiçbir dosya bulunmamaktadır.
* Bu kitapların hiçbirisi orijinal kitapların yerini tutmayacağı için eğer kitabı beğenirseniz kitapçılardan almanızı ya da internetten sipariş yolu ile almanızı rica ederiz.
* Bu sitenin amacı sadece kitap hakkında bilgi edinip, belli bir fikir sahibi olmanız ve hoşunuza giderse kitabi almanız içindir.
* Bu sitede yayınlanan e-kitap veya dökümanlar herhangi bir çıkarı ya da herhangi bir kuruluşa zarar verme amacı yoktur. Bu yüzden fikir alma amaçlı olarak 24 saat süreli kullanabilirsiniz.   * Dosyalar tanıtım amaçlı olduğundan hak sahibi şahıs veya şirketin bize mail atması halinde, isteği üzerine tüm dosyaları kaldırılır. 5846 sayılı kanunun 25. maddesinin ek 4. maddesine göre hakkı ihlal edilen öncelikle üç gün içinde ihlalin durdurulmasını istemek zorundadır.Durdurulmadığı takdirde savcılığa başvurabilir. Ancak hiçbir hak sahibinin isteği olumsuz sonuçlanmamaktadır.
*pdfbankasi.blogspot.com.tr sitesini kullanan üyelerimiz ve ziyaretçilerimiz tüm site kurallarını kabul etmiş sayılır.


İNDİRME LİNKLERİNİ KOPYALAYIP BURADA PAYLAŞTIĞIMIZ SİTELER:


1.   pdfindir.org
2.   pdfkitapoku.com
3.   epubpdf.wordpress.com
4.   e-kitapciyiz.blogspot.com.tr
5.   kitap-pdf.blogspot.com.tr
6.   indr.in
7.   bu.gen.tr
8.   e-kitaphanem.com
9.   kitapevi.info
10. pdfdukkani.com
11. ekitapindir.biz
12. fullprogramlarindir.com
13. pdfkutuphane.com
14. pdfkitapindir.net
15. ekitapsepeti.net
16. e-kitaphanemiz.blogspot.com.tr
17. pdfindir.net
18. tipnotlari.wordpress.com
19. bilgievi.gen.tr
20. ucretsizpdfindir.com

Yorum için açıklama